Dus dit is hoe de Heer terugkeert

In de laatste dagen vinden er heel vaak rampen plaats en verspreiden er plagen. De profetieën met betrekking tot de terugkeer van de Heer zijn al vervuld. Veel broeders en zusters discussiëren online over het onderwerp wat betreft de terugkomst van de Heer Jezus.

Na mijn werk vandaag heb ik mijn laptop aangezet en toen zag ik dat zuster A een video had gedeeld: ‘Dus dit is hoe de Heer terugkeert’, en vertelde zij over deze video dat hierin heel duidelijk wordt verteld over de manier waarop de Heer terugkomt. Het is nuttig om daarnaar te kijken.

Broeder B antwoordde: komt de Heer niet op de wolken? Zou er een andere manier kunnen zijn? Het is niet nodig om deze video te bekijken, we kunnen de terugkomst van de Heer gewoon verwelkomen zolang we maar rustig wachten tot de Heer op de wolken terugkomt.

Zuster C: We moeten hier naar kijken, want er zijn inderdaad andere profetieën in de Bijbel, zoals in: “Gij dan, zijt ook bereid; want in welke ure gij het niet meent, zal de Zoon des mensen komen”(Lukas 12:40).

Zuster A zei: Johova God zei: “En rond middernacht werd er geroepen: ‘Kijk, de bruidegom komt; ga uit om hem te ontmoeten’” (Matteüs 25:6). “Want Mijn gedachten zijn niet ulieder gedachten, en uw wegen zijn niet Mijn wegen, spreekt de HEERE” (Jesaja 55:8).Toen de Heer Jezus aan het werk was, hielden de Farizeeën zich vast aan de letters van de Bijbel. Door hun eigen verbeeldingen en opvattingen dachten ze dat het onmogelijk was dat God naar het beeld van de Nazareners werd geïncarneerd. Omdat de naam van de Heer; ‘Jezus’ was, weerstonden en veroordeelden ze de uitspraken van de Heer en wezen het werk van de Heer af. Uiteindelijk hebben zij de Heer Jezus zelfs aan het kruis genageld en zijn hiermee een gruwelijke zonde begaan…

Gods werk is wonderbaarlijk en ondoorgrondelijk. Als we met betrekking tot de terugkeer van de Heer alleen vertrouwen op een profetie in één aspect, denken we dat de terugkomst van de Heer zeker op de wolken zal zijn. Beperken wij God niet gemakkelijk op deze manier? Kunnen we de komst van de Heer Zo wel verwelkomen? De Heer Jezus zei: “Zalig zijn de armen van geest; want hunner is het Koninkrijk der hemelen” (Mattheüs 5:3). We moeten als degenen die arm van geest zijn, om op zoek te gaan naar de teruggekeerde Heer, zodat wij Hem kunnen verwelkomen, want dit is naar de wil van de Heer!

Wat zuster A heeft gezegd brengt iedereen tot nadenken.

Ik heb deze video geopend en bekeken. Het is precies, zoals zuster A heeft gezegd. Het vertelt heel duidelijk de manier waarop de Heer terugkomt. Ik wil deze video graag met iedereen delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s