56 Gods werk wordt bereikt door woorden

Een gezang Gods woorden
Gods werk wordt bereikt door woorden

Nadat je een tijd hebt meegemaakt, als je Gods werk en Zijn elke stap kent, en weet wat Zijn woord bereikt en waarom zoveel niet volbracht is; als je een duidelijk zicht hebt, een diepe kennis van alles, kan je beslist het pad voor je nemen, zonder zorgen of schroom. Hoe wordt veel van Gods werk bereikt? Door het woord dat Hij spreekt. Door het woord loutert Hij de mensheid en verandert al hun noties.

Al het lijden en loutering, al de ervaren verlichting, alle behandelingen gaande vanbinnen zijn bereikt door de woorden die Hij spreekt. Waardoor volgt de mens God? Door het woord dat Hij spreekt. Zijn woorden zijn vol van mysterie, ze raken het diepste van het menselijk hart. De woorden van God onthullen de innerlijke geheimen van de mens, laten hen toe zowel te kijken in de toekomst als in het verleden. Hoe wordt veel van Gods werk bereikt? Door het woord dat Hij spreekt. Door het woord loutert Hij de mensheid en verandert al hun noties. En verandert al hun noties.

Door het woord van God, ondergaat de mens pijn en lijden. Door Zijn woord, wordt de mens vervolmaakt en begint zijn volgen. Wat de mens moet doen is Gods woorden aanvaarden. Of hij nu vervolmaakt of gelouterd wordt, de woorden van God blijven de sleutel. Dit is Gods werk en visie die de mens moet kennen. Hoe wordt veel van Gods werk bereikt? Door het woord dat Hij spreekt. Door het woord loutert Hij de mensheid en verandert al hun noties. En verandert al hun noties, oh, en verandert al hun noties.

uit ‘Het Woord verschijnt in het vlees’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s