Waarom is hun jeugd vol bloederige tranen?

De meesten van ons hebben vele goede herinneringen aan hun jeugd… Maar de jeugd van Chinese christenen is vol pijn, tranen en hartzeer. Hoewel we in het groeiproces van ieder van ons soms met ziektes en tegenslagen te maken krijgen, hebben we familieleden die ons begeleiden en verzorgen, en onze jeugd is erg gelukkig. Maar wist je dat? Ze hebben in hun jeugd vervolging en pijn ervaren.

18 jaar oud is een mooie tijd. Maar toen ze 18 jaar was, maakte ze dingen mee die gewone mensen niet meemaakten. Ze werd gearresteerd en vervolgd door de politie van de CCP, alleen maar omdat ze geloofde in God en bijeenkomst bijwoonde. Om haar God te vervolgen verraden gebruikt de CCP-politie de verschillende kwade middelen om haar te martelen. De politie gebruikt gevangenen om haar te martelen en gebruikt haar familie om haar te bedriegen. Toen ze werd vrijgelaten en naar huis ging, stuurde de politie mensen om haar aan te staren, kwamen dorpsfunctionarissen en advocaten om haar te bedreigen, enz. Maar onder leiding van God doorzag ze Satans trucs en was ze getuige van God.
Vrienden, willen jullie precies weten hoe ze het heeft ervaren? Bekijk de ware ervaring en getuigenis van christenen.

Ervaringen en getuigenissen van christenen ‘Toen ik achttien was’ (Nederlandse Ondertitels)

Het is de wet van de hemel en het principe van de aarde om in God te geloven. Maar weet je wel? Christenen in China worden gearresteerd, vervolgd, lastiggevallen en beperkt door de Chinese politie. “Hee, joh! Weet je dat de Communistische Partij atheïstisch is en gericht is tegen het geloof in God? In wat voor God kun je nog geloven in China? Waar is die God van jou?” “Denk niet dat we je mild zullen behandelen omdat je nog jong bent. Als je in God blijft geloven, zul je dat met de dood moeten bekopen!” Met een stroomstootwapen in hun hand jaagt de Chinese communistische politie deze jongeman op, die onder de blauwe plekken zit. Blijf kijken: Christelijke film ‘Zeventien? Ik dacht het niet!’ Het ware verhaal van een vervolgd christen (Nederlandse Ondertiteling)

De naam van die jongeman is Gao Liang, en hij was dat jaar 17. Hij was onderweg naar huis nadat hij samen met een oudere broer het evangelie had verkondigd toen de Chinese communistische politie hem arresteerde. De politie gaf hem drie dagen en nachten lang niets te eten en hield hem al die tijd uit zijn slaap. Ze verhoorden hem, probeerden hem tot een bekentenis te dwingen en onderwierpen hem aan wrede folteringen. Ze gebruikten zelfs stroomstootwapens om elektrische schokken toe te dienen op zijn kin, zijn handen en zijn onderbuik. Ze probeerden hem te dwingen om God te verraden en hen informatie te geven over de kerkleiders en over de financiële middelen van de kerk door middel van chantage. Zo dreigden ze hun ouders te arresteren en ervoor te zorgen dat hij van school gestuurd zou worden. De Chinese communistische overheid slaagde er niet in zijn doel te bereiken en veroordeelde hem vervolgens tot één jaar heropvoeding met dwangarbeid. Tijdens zijn gevangenschap werd Gao Liang niet alleen onderworpen aan extreme arbeidsomstandigheden, maar werd hij ook vernederd en gemarteld. Gao Liangs ervaringen in de gevangenis kunnen slechts worden omschreven als een hel op aarde. Tijdens deze pijnlijke periode bad Gao Liang tot God en bleef hij op God vertrouwen. De woorden van Almachtige God verlichtten hem om Gods bedoelingen te kunnen begrijpen. Zij schonken hem geloof en kracht, en leidden hem zo door dat jaar gevangenschap heen. De vervolging en arrestatie door de Chinese communistische overheid zijn in Gao Liangs hart geëtst. Hij heeft nu duidelijk gezien en ervaren hoe kwaadaardig de Chinese communistische overheid is, met zijn afkeer van God. In deze wereld, waar Satan de scepter zwaait, is het slechts God die het meest van de mensen houdt. Alleen God kan de mensheid redden. Hij werd nu nog meer gesterkt in zijn geloof en wil om God te volgen. Gao Liang zegt dat hij deze beproevingen als waardevolle schatten koestert om te kunnen groeien en zich te kunnen ontwikkelen in dit leven. Het was een bijzonder geschenk dat God hem voor zijn 17e jaar had gegeven…

Beveel meer aan: Een film die veel mensen tranen moeten vallen. “Een jeugd vol bloedige tranen jeugd” vertelt de ware ervaring van christen Lin Haochen en zijn familie die lijdt onder de vervolging door de CCP.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s