Je bent nog niet opgenomen, omdat je niet weet wat de ware betekenis van ‘Opgenomen worden’ is

Nu vindt het uitbreken van de plaag globaal plaats. De tekenen van de eindtijd in de Bijbel zijn vervuld. Vandaag de dag zijn de laatste dagen. De Heer is al geïncarneerd en in het geheim teruggekeerd. Hij heeft nieuwe woorden uitgedrukt en het werk van het oordeel dat begint bij het huis van God uitgevoerd. Er is een groep mensen die de Heer al hebben verwelkomd en zij zijn opgenomen om samen met de Heer het bruiloftsfeest bij te wonen. Maar sommigen horen dit en begrijpen dit niet duidelijk. De Heer is teruggekeerd? Waarom zijn we dan niet in de lucht opgenomen? Hoe zit dat nou precies? In feite, ben je niet opgenomen, omdat je niet echt weet wat de ware opname is.

De Heer Jezus zei: “En niemand is opgevaren in den hemel, dan Die uit den hemel nedergekomen is, namelijk de Zoon des mensen, Die in den hemel is” (JOHANNES 3:13). De Heer vertelde ons duidelijk dat mensen niet naar de hemel kunnen gaan. Wat is dan de precieze ware betekenis van de opname?
God zegt: “Opgenomen worden’ is niet van een lagere plek naar een hogere plek gaan zoals mensen zich inbeelden. Dit is een grote vergissing. Opgenomen worden verwijst naar mijn voorbestemming en uitverkiezing. Het is bedoeld voor allen die ik voorbestemd en uitverkoren heb. Zij die de status van eerstgeboren zoon, de status van zonen of volk hebben verkregen, zijn allemaal degenen die zijn opgenomen. Dit strookt helemaal niet met de opvattingen van mensen. Zij die in de toekomst een aandeel in mijn huis hebben, zijn allemaal mensen die voor mijn aangezicht zijn opgenomen. Dit is absoluut waar, onveranderlijk en kan door niemand weerlegd worden. Dit is de tegenaanval jegens Satan. Iedereen die ik voorbestemd heb, zal voor mijn aangezicht opgenomen worden.
Het woord van God is heel duidelijk. ‘Opgenomen worden’ is anders dan wat wij ons hebben voorgesteld. Wij denken dat wij van de aarde worden getild en opgenomen worden in de hemel, maar opgenomen worden betekent dat wanneer God weer naar de aarde komt om te spreken en te werken en wij, zodra wij Gods stem horen; Gods voetsporen kunnen volgen en Gods werk van de laatste dagen kunnen accepteren. Dan worden we voor de troon van God opgenomen. Christus van de laatste dagen, Almachtige God heeft miljoenen woorden uitgedrukt en een nieuw werk uitgevoerd om de mensheid grondig te zuiveren en te redden. Degenen die de waarheid in de woorden van Almachtige God ontdekken en deze accepteren zijn de wijze maagden en worden voor Gods troon opgenomen. Degenen die vasthouden aan hun eigen opvattingen en verbeeldingen, blijven verlangend wachten tot de Heer hen in de hemel opneemt. Echter, de waarheid die door Christus van de laatste dagen is uitgedrukt weigeren zij te accepteren, daarom zijn zij de dwaze maagden en zullen huilen en jammeren wanneer de Heer openlijk verschijnt. Wil je vóór de rampen worden opgenomen? Wil je weten hoe je Gods stem kunt horen om voor de troon van God te kunnen worden opgenomen?
Deze korte film van 17 minuten ‘Wie zullen er als eerste worden opgenomen als de Heer terugkomt?’ toont ons het antwoord!

🛎════════════🎬════════════🛎

Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 3 – Wie zullen er als eerste worden opgenomen als de Heer terugkomt?

Nadat je de video hebt bekeken, het laatste nieuws over de terugkeer van de Heer kunt verkrijgen: De terugkomst van Jezus zal in het geheim komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s