Hoe maakt hij onderscheid tussen de ware Christus en de valse christussen om de Heer te verwelkomen?

Enige tijd geleden schreef broeder Jan het volgende bericht op onze speciale pagina: “Er zullen in de laatste dagen valse christussen verschijnen om de mens te misleiden, wat moeten wij dan doen om te voorkomen dat wij door de valse christussen worden misleid en de Heer verwelkomen, als de Heer terugkomt?”

Deze vraag die door broeder Jan is gesteld, is heel erg belangrijk. Als we geen onderscheid kunnen maken tussen de ware Christus en de valse christussen, is het aan de ene kant gemakkelijk om misleid te worden door valse christussen en aan de andere kant zullen we de kans om volledig te worden gered nog weleens kunnen verliezen. Dit komt doordat wij bang zijn om te worden misleid, maar wij willen onszelf blindelings beschermen tegen de valse christussen.

We weten dat er maar een ware Christus is en dat er veel valse christussen zijn. Eerst verschijnt de ware Christus om te werken, daarna zullen de valse christussen op de voet gaan volgen en het eerdere werk van Christus nadoen. Als we niet door de valse christussen willen worden misleid, is de sleutel dat wij moeten weten wat de kenmerken van de ware Christus is en zodra wij de kenmerken van de ware Christus begrijpen, is het gemakkelijk om de valse christussen te onderscheiden. Wat zijn de kenmerken van van de ware Christus? Hoe kunnen we dan de valse christussen onderscheiden? We dachten aan een artikel over een vraag en antwoord waardoor het probleem van de broeder is heeft gelost en hebben dit artikel doorgestuurd. Na deze te hebben gelezen, zei de broeder dat dit artikel zeer nuttig voor hem was, omdat hij vanuit dit artikel had geleerd hoe hij de valse christussen van de valse christussen moest onderscheiden en daardoor heeft hij nu de Heer kunnen verwelkomen.

Vrienden, hebben jullie misschien dezelfde soort vraag? Klik dan op volgende link om het artikel te kunnen lezen en het zal ons naar de juiste weg leiden om onderscheid te maken tussen de ware Christus en de valse christussen!

Link adres: De verschillen tussen de ware Christus en valse christussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s