De mooiste christelijke muziek compilatie 2019 – Gods ware liefde (Nederlands)

De mooiste christelijke muziek compilatie 2019 – Gods ware liefde (Nederlands)

Kerkmuziek ‘Hoe te zoeken naar Gods voetstappen’ (Nederlands)

I

Gezien we zoeken naar Gods voetstappen, moeten we zoeken, zoeken naar Gods wil, zoeken naar Gods woorden en uitspraken, zoeken naar Gods woorden en uitspraken. Want waar de nieuwe woorden van God zijn, is er Gods stem, is er Gods stem; waar de voetstappen van God zijn, zijn er Gods daden. Waar de uitdrukking van God is, is er de verschijning van God, en waar de verschijning van God is, is er de waarheid, de weg, en het leven.

II

Tijdens het zoeken naar Gods voetstappen, negeerden jullie allemaal de woorden dat “God de waarheid, de weg, en het leven” is. Dus wanneer veel mensen de waarheid ontvangen, geloven ze niet dat ze Gods voetstappen gevonden hebben, en nog minder erkennen ze Gods verschijning. Wat een erge vergissing! Wat een erge vergissing! Gods verschijning kan niet overeenstemmen met de noties van de mens, nog minder kan God verschijnen op verzoek. Wanneer Hij Zijn werk doet, maakt Hij Zijn eigen keuzes, maakt Hij Zijn eigen keuzes, heeft Zijn eigen plannen. Bovendien heeft Hij Zijn eigen doelen en methoden. Wanneer Hij Zijn werk doet, moet Hij Zijn werk niet overleggen met de mens, het advies van de mens zoekend, nog minder iedereen op de hoogte brengen. Dat is Gods gezindheid, dit moet door iedereen ingezien worden.

III

Als je wenst te getuigen van Gods verschijning, als je de voetstappen van God wenst te volgen, moet je eerst je eigen noties overstijgen. Je moet niet bevelen dat God dit of dat doet, nog minder moet je jouw beperkingen opleggen aan Hem, en Hem begrenzen tot jouw opvattingen. In plaats daarvan, zou je moeten vragen hoe je Gods voetstappen moet zoeken, Gods verschijning moet aanvaarden, en hoe je je moet onderwerpen aan het nieuwe werk van God; dit is wat gedaan moet worden door de mens, wat gedaan moet worden door de mens. Gezien niemand, niemand anders de waarheid is, en niemand de waarheid bezit, bezit, moet de mens zoeken, aanvaarden en gehoorzamen. Gezien niemand de waarheid is, niemand de waarheid is, moet de mens zoeken, aanvaarden en gehoorzamen. moet de mens zoeken, aanvaarden en gehoorzamen. moet zoeken, aanvaarden en gehoorzamen. moet zoeken, aanvaarden en gehoorzamen.

uit ‘Volg het Lam en zing een nieuw lied’

♡♡♡ ═════ ♡♡♡ ════ ♡♡♡ ♡♡♡ ═════ ♡♡♡ ════ ♡♡♡

Een gezang Gods woorden God behandelt de mens als Zijn dierbaarste
I
God schiep de mens; hetzij de mens ontaard is hetzij ze Hem volgen, God behandelt de mens als dierbaar, je zou kunnen zeggen, als Zijn familie. De mens is geen speelgoed voor Hem.
II
Hij is de Schepper en de mens is Zijn creatie. Lijkt of ’t niveau verschilt, maar al wat God doet voor mensen, gaat verder dan hun relatie. God houdt van de mens, Hij zorgt en bekommert Zich om hen. Onvermoeibaar geeft Hij aan de mens, en niets is Hem teveel, noch verwacht Hij lof en eer.
III
Voor Hem is de mens redden, hen voorzien van om het even wat geen eerbetoon. Alleen op Zijn eigen manier, door Zijn essentie, wat Hij heeft en is, voorziet Hij de mens in kalmte en rust. Hoeveel de mens ook moge krijgen van Hem, God vraagt niets terug. Het is zo bepaald door Zijn essentie; Hij is trouw aan Zijn gezindheid.

uit ‘Volg het Lam en zing een nieuw lied’

Hier zijn twee van de nummers in de muziekcollectie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s