God heeft goede bedoelingen met deze moeilijkheden

Een zuster las Gods woorden op de computer, waardoor ze meer zelfvertrouwen kreeg.

Een paar dagen geleden kwam ik veel moeilijkheden tegen op het werk. Ik voelde me verdrietig. In het begin bad ik tot God om deze dingen op te lossen. Ik dacht in mijn hart: Bij deze dingen kon ik het geloof in God niet verlaten Ik geloof dat God hierover schikte om me te laten opgroeien. Maar na een lange tijd, wat er gebeurde, is anders dan mijn gedachten, echter, kwamen er meer en meer ongelukkige dingen op mijn pad, en toen verloor ik het vertrouwen in God. Ik wilde niet proberen mijn best te doen, ik wilde ook niet tot God bidden (Verwijzen naar: leren bidden). Ik was verdrietig in mijn hart. In die tijd zag ik Gods woorden per ongeluk op een pagina, God zegt: “Je kunt het niet aanraken of zien. Juist onder deze omstandigheden is je geloof hard nodig. Het geloof van mensen is vereist voor wanneer iets met het blote oog niet kan worden gezien en je geloof is vereist voor wanneer je je eigen noties niet kunt loslaten. Wanneer je geen duidelijkheid hebt over Gods werk, is het belangrijk te geloven, standvastig en een getuige te zijn. … Als je de hoop op God hebt verloren, hoe kun je Hem dan ervaren? Daarom, alleen als je geloof hebt en je niet twijfelt aan God, alleen als je echt geloof in Hem hebt, ongeacht wat Hij doet, zal Hij je verlichten en illumineren in je ervaringen en alleen dan kun je Zijn daden zien. Deze dingen worden allemaal bereikt door geloof en geloof wordt alleen bereikt door loutering – geloof kan zich niet ontwikkelen als er geen loutering is. Waar verwijst het geloof naar? Geloof is het oprechte geloof en het oprechte hart dat mensen zouden moeten bezitten wanneer ze iets niet kunnen zien of aanraken, wanneer Gods werk niet in overeenstemming is met menselijke noties, wanneer het buiten het menselijk bereik ligt. Dit is het geloof waarover ik spreek.” Toen ik Gods woorden las, begreep ik de wil van God. Hoe meer zoiets gebeurde, hoe minder vertrouwen ik kon opbrengen. Alleen daarin kon ik zien dat mijn geloof en gestalte te klein is. Zonder geloof kon ik Gods daden niet zien. Op dat moment bad ik tot God om Hem te vragen om het geloof en de kracht aan mij te geven en om deze dingen te accepteren. Toen zocht ik Gods wil en erop wachtte tot het aan mij verscheen. Na het gebed nam mijn vertrouwen toe. Godzijdank dat ik de praktische manier in Gods woorden heb gevonden.

════════════❀.❋.❀═════════════

Beste broeders en zusters, laten we samen genieten van Christelijke muziek, ik geloof dat het je wat hulp zal brengen! Moge Gods zegen met ons zijn!

Christelijke muziek ‘Wat is waar geloof?’

ntro
Waar verwijst geloof naar? Het is oprecht geloof, het ware hart dat nodig is voor wat de mens niet ziet of voelt, als Gods werk niet aansluit bij de noties van de mens, als het buiten bereik ligt. Dit is het geloof waar God van spreekt.

Couplet 1
Mensen hebben geloof nodig bij loutering en tegenspoed. Met geloof komt loutering. Ze zijn onafscheidelijk. Wat je omgeving ook is, of hoe God ook werkt in jou, zoek de waarheid en het leven, laat God Zijn werk doen in jou, tracht Gods daden te begrijpen, handel volgens de waarheid. Dit toont je ware geloof en onwankelbare hoop op God.

Couplet 2
Als je gelouterd wordt, twijfel dan niet aan God. Streef dan nog steeds naar waarheid en ware liefde voor God. Hoe God ook handelen mag, beoefen de waarheid om Hem te behagen, zoek en sla acht op Zijn wil. Dit is jouw ware geloof in Hem.

Brug
Toen God zei dat je koning zou zijn, had jij Hem lief. Toen Hij Zich aan jou liet zien, joeg jij Hem na. Maar nu God is verborgen en jij Hem niet kunt zien, als er problemen zijn, verlies jij de hoop in Hem?

Refrein
Streef te allen tijde naar het leven en Gods wil. Dit is oprecht geloof, ware en mooie liefde.

uit ‘Volg het Lam en zing een nieuw lied’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s