Christelijke documentaire ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ Clip

Fragment van christelijke muzikale documentaire ‘Opkomst en val van het Romeinse Rijk’

🔵 Gesprek over het oude Romeinse rijk, geloof ik dat veel mensen zich de glorieuze geschiedenis herinneren: het regeerde ongeveer een vijfde van de wereldbevolking in die tijd. Maar Waarom verrees het oude Romeinse Rijk verrees en werd opgericht in die tijd? En waarom ging het rijk ten onder? Welke mysteries zijn verborgen achter haar opkomst en ondergang. ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’-Opkomst en val van het Romeinse Rijk

Het oude Romeinse Rijk kwam op en werd opgericht voor de verspreiding van het christendom. De hoogtijdagen werden ingeluid door het christendom aan te merken als de nationale religie. Het rijk ging ten onder door de christenvervolging … Bekijk deze christelijke video om de oorzaken van de opkomst en val van het Romeinse Rijk te ontdekken.

Fragment van christelijke muzikale documentaire ‘De opkomst van de Verenigde Staten en hun missie’

🔵 Het blijkt dat positie van de Verenigde Staten in de wereld direct heeft te maken met Gods heerschappij. In elke periode zal God enkele rechtvaardige landen laten opstaan om onrechtvaardige landen te onderdrukken. Nu spelen de Verenigde Staten de rol van ‘Wereldpolitie’. Na het bekijken van deze video begreep ik Gods wil en kende ik Gods almacht en heerschappij.

Fragment van christelijke muzikale documentaire ‘De opkomst van de Verenigde Staten en hun missie’

Op basis van het vasthouden aan zijn grondbeginselen van vrijheid, democratie en gelijkheid … heeft de VS een belangrijke rol gespeeld bij het stabiliseren van de wereldwijde situatie en het zorgen voor een evenwichtige wereldorde. Het speelt een onvervangbare rol bij het instandhouden en stabiliseren van de toestand in de wereld.

Bekijk de volledige christelijke documentaire: Christelijke muzikale documentaire ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ | Nederlandse Ondertiteling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s