God hoopt voor ons om deze slechte dingen niet te doen of deel te nemen aan deze zonden

Lees de Bijbel

Bijbeltekst van de dag

Gedachten over het vers van vandaag …

Dit vers is Gods vereiste dat we anderen niet kunnen volgen om terloops geruchten en valse berichten te verspreiden, en we kunnen ook geen valse getuigenis afleggen met de goddelozen, omdat het een kwestie is van kwaad doen om God te weerstaan ​​en de gezindheid van God te beledigen. Gods gezindheid is rechtvaardig en heilig. Hij haat ons als we zulke oneerlijke dingen doen, zoals het verspreiden van geruchten en het afleggen van valse getuigenissen. Het doel van God om ons Zijn wil en vereiste te vertellen is dat Hij hoopt voor ons om deze slechte dingen niet te doen of deel te nemen aan deze zonden, maar om onze eigen tong te beschermen en onszelf te gedragen, zodat we geen kwaad doen en de gezindheid van God beledigen en dus Gods rechtvaardige straf ontvangen. Denk aan de Farizeeën die in de Bijbel zijn opgetekend. Ze waren bekend met de Bijbel en kenden Gods vereisten als hun broekzak. Ze wisten duidelijk dat het verspreiden van geruchten en het afleggen van valse getuigen de gezindheid van God zou beledigen. Toen ze echter zagen dat de Heer Jezus zoveel wonderen verrichtte, vielen ze hem aan, oordeelden ze en lasterden Hem en zeiden: “Maar de Farizeeën zeiden: Hij drijft de demonen uit door de aanvoerder van de demonen” (Mattheüs 9:34 ). Ze hebben zelfs de Joodse burgers ertoe gebracht om valse getuigenissen af ​​te leggen om de Here Jezus te kaderen. Ze wisten heel goed dat de woorden en het werk van de Heer Jezus vol gezag en kracht waren, maar ze zochten niet naar Gods verschijning en werk in het minst, en moedwillig vielen ze aan en brachten ze in diskrediet wat de Heer Jezus deed. Bovendien, toen ze wisten dat de Heer Jezus was herrezen, betaalden ze soldaten met geld en vroegen ze om een ​​valse getuigenis af te leggen dat het de discipelen waren die het lichaam van de Here Jezus namen. Zulke slechte daden van hen hebben de gezindheid van God ernstig beledigd en daarom hebben ze Gods vloek en straf ontvangen.

Uit de lessen van het falen van de Farizeeën, begrijpen we dat Gods rechtvaardige gezindheid niet beledigd kan worden, dus moeten we God nog meer vrezen en onze daden en handelingen temperen. Omdat het al de periode is van de laatste dagen en de tijd van de wederkomst van de Heer. Wanneer iemand getuigt dat de Heer is teruggekeerd, zullen die slechte dienaren, valse herders en antichristen in de kerk zeker opstaan ​​om valse getuigenis af te leggen, zeggende: “Mijn heer blijft nog lang weg” (Mattheüs 24:48 ). Wat zij bedoelen is dat de Heer nog niet is teruggekeerd en dat allen die getuigen van de wederkomst van de Heer, bedriegers zijn. Wat moeten we op dit moment doen? Zoeken en onderzoeken we, net als de wijze maagden, om Gods stem te horen en verwelkomen we de terugkeer van de Heer als we iemand horen zeggen: “De bruidegom komt, ga naar buiten, hem tegemoet!” (Mattheüs 25:6). of volgen we de slechte dienaren en valse herders om valse getuigenissen af ​​te leggen om de terugkeer van de Heer in diskrediet te brengen en te veroordelen? Het gaat erom of we de terugkeer van de Heer kunnen verwelkomen en opgenomen kunnen worden in het koninkrijk van de hemel, en is onze diepe reflectie waardig.

Bron van het artikel: Online Bijbelstudie

Ik deel ‘Bijbelstudie met vragen’ met je, je zult meer waarheden begrijpen en jouw weg naar het hemelse koninkrijk vinden!

Beveel videoclips voor je aan, ‘Geloof in God 2 – Nadat de kerk is gevallen’ Clip 2 – Bevrijd uit de kooi van de eindtijd-farizeeën en de wederkomst van de Heer toejuichend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s