Wat is oprecht berouw?

Christenen hebben berouw en bidden tot God

Tekenen van de eindtijd zijn al verschenen voor onze ogen. Geconfronteerd met de steeds grote rampen hebben veel broeders en zusters zich gerealiseerd dat ze alleen door oprechte berouw tot de Heer een kans kunnen hebben om de ramp te overleven. Maar wat is oprecht berouw precies? Sommige mensen zeggen dat als ze zondigen, ze aan de priester zullen biechten, de bijbel lezen, bijeenkomst bijwonen, dit het oprechte berouw is. En anderen zeggen dat alleen mensen volledig aan de zonde ontsnappen, als ze niet langer zondigen, het oprechte berouw is. Dus welke mening is in overeenstemming met de wil van God? Kijk naar de video ‘Oog in oog met de pandemie’ Het zal ons het antwoord en helpt ons de weg vinden van het oprechte berouw, de volledige redding en het binnengaan van het koninkrijk.

Christelijke Crosstalk ‘Oog in oog met de pandemie’ | Hoe u zich tot God kunt bekeren om door God beschermd te worden (Nederlandse ondertiteling)

Terwijl deze pandemie zich steeds verder over de wereld verspreidt, krijgen veel mensen het gevoel dat er grote rampen staan te gebeuren. Mensen raken in paniek en hebben geen idee wat ze moeten doen, behalve zich afzonderen en thuisblijven. Ze weten niet hoe ze zich tegen de pandemie kunnen beschermen of aan de grote rampen kunnen ontkomen. Lang geleden profeteerde de Heer Jezus: “Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk zal de strijd aanbinden met het andere, er zullen zware aardbevingen komen en hongersnoden en epidemieën alom” (Lucas 21:10-11). De pandemie en elke andere ramp die zich voordoet, voltrekken zich met toestemming van God. Hij gebruikt ze om de mensheid te waarschuwen; om ons te zeggen dat we meteen berouw moeten tonen. Maar wat is oprecht berouw? Heel veel gelovigen denken dat intensiever bidden (Verwijzen naar: christelijke gebeden) en biechten tegenover de Heer het ware berouw is, en dat God hen vervolgens van de grote rampen zal redden. Maar is dat werkelijk zo? Kijk naar deze dialoog, Oog in oog met de pandemie, om te ontdekken hoe we echt berouw moeten tonen aan God, nu we oog in oog staan met deze rampen.

Gerelateerde aanbevelingen:

Christelijke Crosstalk ‘Heb je echt berouw?’ (Nederlandse ondertiteling)

We worden op dit moment door rampen getroffen. Er verspreidt zich een epidemie over de hele wereld, de voortekenen van de komst van de Heer zijn in vervulling gegaan, en degenen die uitzien naar de verschijning van God, verlangen ernaar dat de Redder komt en de mensheid redt van rampen en ons naar het hemelse koninkrijk brengt. Tweeduizend jaar geleden zei de Heer Jezus: “Kom tot inkeer, want het koninkrijk van de hemel is nabij!” (Matteüs 4:17). Alleen als we oprecht berouw bereiken, kunnen we worden gered en het hemelse koninkrijk binnengaan. Maar wat is oprecht berouw? Is dat wanneer we in de Heer geloven waardoor onze zonden worden vergeven, maar toch vaak blijven zondigen, ons tegen God verzetten en in zonde leven waaraan we ons niet kunnen onttrekken? Is dat wanneer we offers brengen, ons inspannen en naar buiten toe goede daden verrichten? De dialoog ‘Heb je echt berouw?’ openbaart het antwoord voor je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s