God is onze schuilplaats

In 2020 Momenteel verspreidt het virus zich overal; het aantal mensen dat besmet is geraakt met deze longontsteking en aan deze ziekte zijn overleden; blijven oplopen. Ook mensen om mij heen zijn hiermee besmet geraakt. Tekenen van de eindtijd zijn al verschenen voor onze ogen. Elke keer als er net op de ene plek een ramp had plaatsgevonden, diende zich op een andere ramp alweer een nieuwe ramp aan. We zien bijvoorbeeld aardbevingen, bosbranden, zware overstromingen en stormen plaatsvinden. Is er een schuilplaats ten midden van de rampen te vinden voor ons christenen?

Dagelijkse bijbeltekst

Maak je geen zorgen, je moet vertrouwen en opkijken naar God! Want God ten alle tijden onze hulp!

God zegt: “O Almachtige God, praktische God! U bent onze sterke toren, u bent onze schuilplaats. We verschuilen ons allemaal onder uw vleugels, zodat de ramp niet bij ons kan komen. Dat is uw heilige bescherming en zorg.
Ga de schuilplaats binnen en alle genade en zegeningen zullen over je komen. Hongersnood en epidemieën zullen je niet kunnen raken en wolven, slangen, tijgers en luipaarden zullen je geen kwaad kunnen doen. Je zult met mij zijn en samen met mij in glorie wandelen!

Graag deel ik deze film met mijn broeders en zusters en ik hoop dat jullie erbij baat zouden kunnen krijgen, bekijk dan de Christelijke film ‘De zegen van Gods bescherming’ | Hoe we Gods bescherming kunnen verwerven tijdens de rampen van de laatste dagen? (Nederlandse ondertitels)

Terug naar de startpagina: Geloof Hoop en Liefde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s