De Heer klopt aan de deur. Heb je Zijn stem gehoord?


Het is altijd de wens van de broeders en zusters geweest om naar de terugkeer van de Heer te verlangen. In Openbaring wordt er geprofeteerd: “Zie, Ik sta aan de deur, en Ik klop; indien iemand Mijn stem zal horen, en de deur opendoen, Ik zal tot hem inkomen, en Ik zal met hem avondmaal houden, en hij met Mij” (OPENBARING 3:20). De Heer Jezus vertelde ons heel duidelijk dat wanneer Hij terugkeert, Hij aan de deur van ons zal kloppen. Hoe zal Hij precies aan de deur kloppen? Is het dat wanneer Hij op een bepaalde dag klopt aan de deur en zei dat ik Jezus ben, en we Zijn stem hebben gehoord en de deur openen voor Hem? De sketch ‘De Heer klopt aan’ zal ons vertellen over de ware betekenis van de klop aan de deur, zodat we de komst van de Heer niet kunnen verwelkomen. Wil je de Heer verwelkomen? Wij willen je de volgende video aanbevelen om te bekijken.

De Heer klopt aan laat zien hoe de Heer in de laatste dagen met Zijn woorden bij onze harten aanklopt, en dat wijze maagden de stem van God kunnen horen en met het Lam kunnen feestvieren.

Dominee Chang Shoudao heeft altijd gewacht op de terugkeer van de Heer, maar als broeder Zhen hem getuigt dat de Heer reeds is teruggekeerd, blijft hij hardnekkig vasthouden aan zijn eigen ideeën en fantasieën. Hij gelooft dat de Heer op een wolk zal terugkeren en zijn hart blijft gesloten voor de ware weg. Dit keer bespreekt broeder Zhen echter passages uit de Bijbel met hem die betrekking hebben op de terugkeer van de Heer, en hij ontdekt dat de Bijbel profetieën bevat die zeggen dat de Heer in de laatste dagen in het geheim zal terugkeren, in vlees geworden gedaante, en dat Hij nieuwe woorden zal spreken en de mensheid zal zuiveren. Pas daarna zal Hij in het openbaar verschijnen en het goede belonen en het slechte straffen. Tegelijkertijd begint hij te begrijpen wat de ware betekenis is van de Heer die op onze deuren klopt, en dat de sleutel tot verwelkoming van de terugkeer van de Heer is in staat te zijn de stem van God te horen. Wanneer hij dan eindelijk de stem van God hoort via het woord van Almachtige God, gaat de deur naar zijn hart open en verwelkomt hij de terugkeer van de Heer.

Meer bekijken: Christelijke film ‘Kloppen aan de deur’ Weet u hoe de Heer aan de deur zal kloppen?

Het laatste nieuws over de terugkeer van de Heer kunt verkrijgen: De terugkomst van Jezus zal in het geheim komen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s