Een speciale fototentoonstelling neemt je mee om de verschijning en het werk van God in de laatste dagen te leren kennen.

Tweeduizend jaar geleden, beloofde de Heer Jezus het volgende: “Ziet, Ik kom haastelijk” (OPENBARING 22:7). In de laatste dagen verlangen veel mensen naar de terugkomst van de Heer Jezus op de wolken, terwijl de Heer al in het geheim is teruggekeerd onder de mensen. Hij is de geïncarneerde Almachtige God. Hij heeft het werk van het oordeel en de tuchtiging uitgedrukt. Onder de bewatering en de voorziening van Gods woorden hebben Gods uitverkorenen het werk van oordeel, tuchtiging, beproeving en loutering ervaren en hebben ze de ware kennis over de essentie van de verdorvenheid van de mensheid en de rechtvaardige gezindheid van God verkregen. Ze hebben zich echt bekeerd en zijn veranderd. Vanaf dat moment leven de mensen niet langer in een staat van overdag zondigen en ’s avonds weer belijden. Om meer mensen over de verschijning en het werk van de Heer te laten weten, heeft de Kerk van Almachtige God via de fototentoonstelling over de verschijning van Almachtige God, de oorsprong van de Kerk van Almachtige God en de getuigenis van christenen over zes stappen beproevingen verteld. Er is rijke inhoud in de fototentoonstelling. Blijf kijken!

Fototentoonstelling: De verschijning en het werk van Almachtige God en de groei van De Kerk van Almachtige God

De Heer Jezus profeteerde: “Ik kom spoedig!” (Openbaring 22:7) “Want zoals een bliksemschicht vanuit het oosten weerlicht tot in het westen, zo zal ook de ​Mensenzoon​ komen” (Matteüs 24:27). “Want zoals de bliksem licht geeft wanneer hij van de ene naar de andere kant van de hemel flitst, zo zal de ​Mensenzoon​ verschijnen. Maar eerst moet hij veel lijden en door deze generatie verworpen worden” (Lucas 17:24-25). “Wie oren heeft, moet horen wat de Geest tegen de ​gemeenten​ zegt” (Openbaring 2:7). Nu zijn deze profetieën van de Heer Jezus allemaal vervuld. Veel mensen die verlangen naar de verschijning van God en uitkijken naar de komst van de Heer op een wolk hebben de stem van God gehoord en zijn verheven voor Zijn troon. In 1991 begon in het oosten van de wereld, in China een Mensenzoon te spreken. Hij doorbrak de stilte van de donkere nacht voor het ochtendgloren en bracht een schok teweeg in verschillende christelijk denominaties in China. Mensen waren dolblij en renden rond en vertelden het elkaar en getuigden dat de Heer Jezus was teruggekeerd en dat God was begonnen te spreken. In iets meer dan tien jaar verspreidden de uitspraken van de Mensenzoon zich over het Vasteland van China wat de verschijning en het werk van Almachtige God in China was. De verschijning en het werk van Almachtige God zorgden niet alleen voor een sensatie op het Vasteland van China, maar brachten een schok teweeg in de rest van de wereld. De miljoenen woorden die zijn uitgedrukt door Almachtige God zijn in verschillende landen beschikbaar op internet. Veel mensen die verlangen naar de verschijning en het werk van God zijn begonnen de woorden te onderzoeken en te bestuderen. Dit heeft ook de aandacht getrokken van experts en academici. Eind oktober 2018 werd een fototentoonstelling getiteld ‘De verschijning en het werk van Almachtige God’ gehouden in De Kerk van Almachtige God (CAG) in Seoul, Zuid-Korea. Meer dan een tiental internationaal bekende experts en academici kwamen om de tentoonstelling te zien en te onderzoeken. Christenen van de Kerk beschreven voor de bezoekers hun gevoelens en inzichten nadat ze de woorden en het werk van Almachtige God hadden ervaren.

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s