Christelijke documentaire | Het verschijnen en het werk van Almachtige God – aflevering 1

  • Christenen prijzen de Heer en kijken uit naar zijn terugkeer
  • Christenen lezen de woorden van de laatste Christus
  • Christenen lezen de woorden van de laatste Christus
  • Christenen lezen de woorden van de laatste Christus
  • Christenen lezen de aankondiging van de Heilige Geest
  • Christenen zingen lofzangen om de Heer te loven
  • Christenen verwelkomen de terugkeer van de Heer

Weet je dat? God is al in het geheim gekomen vóór de rampen om mensen te redden
In het stadium met de frequente rampen voelen veel mensen zich hulpeloos en raken in paniek. Ze verlangen meer ernaar om de Heer spoedig te verwelkomen. Maar hebben we ooit gedacht dat de profetieën over de komst van de Heer al vervuld zijn, maar waarom hebben we Hem nog niet verwelkomd? In feite is de Heer al in het geheim teruggekeerd en heeft Hij de woorden uitgedrukt om werk uit te voeren en om mensheid te redden. Wanneer je dit nieuws hebt gehoord, verras je misschien of twijfel je. Maar als we Christus willen verwelkomen, moeten we nederig zoeken en als armen van geest zijn. Omdat in de Bijbel staat: “Zalig zijn de armen van geest; want hunner is het Koninkrijk der hemelen” (MATTHEÜS 5:3). Wil je de verschijning en het werk van God weten? Kijk naar de Christelijke documentaire | Het verschijnen en werk van Almachtige God: een geschiedenis van de geboorte en groei van De Kerk van Almachtige God – aflevering 1. Het zal jou antwoord vertellen.

Christelijke documentaire | Het verschijnen en werk van Almachtige God: een geschiedenis van de geboorte en groei van De Kerk van Almachtige God – aflevering 1

Tweeduizend jaar geleden zei de Heer Jezus: “Bekeert u; want het Koninkrijk der hemelen is nabij gekomen” (MATTHEÜS 4:17). en beloofde: “Ik kom haastelijk;” (OPENBARING 22: 7). Gedurende tweeduizend jaar hoop en tweeduizend jaar wachten… hebben generaties christenen vol verwachting uitgezien naar de terugkeer van de Heer Jezus. De hele mensheid verlangde dat de Redder zou komen en de hele redding van de mensheid zou bewerkstellingen. In het duisterste uur van de wereld… toen de kwade krachten van Satan meedogenlozer en woester waren dan ooit in hun verzet tegen God, brak de dageraad aan in het oosten – in China. In 1991, dat buitengewone jaar, verscheen de geïncarneerde Mensenzoon, Almachtige God, in de huiskerken om de waarheid uit te drukken en werk te verrichten. Daar begon Hij het werk van het oordeel uit te voeren dat begint met het huis van God. In deze documentaire wordt in de eerste plaats de waargebeurde geschiedenis verteld over hoe Almachtige God te midden van de huiskerken verscheen en begon met het verrichten van Zijn werk en het uiten van Zijn woorden. Aangezien de uitverkorenen hebben gedeeld in deze hedendaagse woorden van Almachtige God, zijn zij gaandeweg de waarheid gaan begrijpen, hebben zij een pad naar het praktiseren verworven en zijn zij van de gelukzaligheid en de vrijheid gaan genieten die door de Heilige Geest naar de mensheid is gebracht.

Je houdt misschien van: Wil jij de Heer nog vóór de rampen verwelkomen? Blijf op de hoogte 👉 wederkomst van Christus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s