Hoe kunnen wij Gods verschijning ontdekken?

Wij bevinden ons nu in de laatste dagen. Tekenen van de eindtijd zijn al verschenen voor onze ogen, de profetieën met betrekking tot de wederkomst van de Heer zijn in wezen vervuld. Verlang jij er ook naar dat de Heer Jezus zo spoedig mogelijk terugkomt? God zegt: “Gods zesduizend jaar durende managementplan loopt ten einde en de poort van het koninkrijk is geopend voor iedereen die op zoek is naar de verschijning van God. Geliefde broeders en zusters, waar wachten jullie nog op? Wat is het dat jullie zoeken? Wachten jullie op de verschijning van God? Zijn jullie op zoek naar de voetafdrukken van God? Hoe wordt naar de verschijning van God verlangd! En hoe moeilijk is het om Gods voetstappen te vinden! In een tijdperk als dit, in een wereld als deze, wat moeten we doen om getuige te zijn van de dag van Gods verschijning? Wat moeten we doen om de voetafdrukken van God te volgen? Dat soort vragen komt op bij alle mensen die wachten op de verschijning van God. Jullie hebben ze allemaal meerdere malen overwogen – maar met welke uitkomst? Waar verschijnt God? Waar zijn de voetafdrukken van God? Hebben jullie de antwoorden gevonden?

Broeders en zusters; dubben jullie ook met deze vragen? Hoe kunnen wij Gods verschijning ontdekken? Waar zijn Gods voetstappen dan te vinden? Ik moet denken aan het volgende Musical Drama: ‘Elke natie aanbidt Almachtige God’ Broeders en zusters tonen in dit beeld verschillende houdingen in hun reacties als zij horen dat de Heer Jezus is teruggekeerd… Laten wij kijken hoe deze broeders en zusters Gods verschijning hebben ontdekt en hoe zij God hebben verwelkomd en in Gods voetstappen zijn gaan treden.

God is wedergekeerd! Halleluja! ‘Elke natie aanbidt Almachtige God’ (Gospelkoor)

Onder een stille en vredige nachtelijke sterrenhemel zingt en danst een groep christenen op vrolijke muziek, in vurige afwachting van de terugkeer van de Heiland. Bij het horen van de blijde boodschap “God is teruggekeerd” en “God heeft nieuwe woorden gesproken” zijn ze verrast en opgewonden. Ze denken: “God is teruggekeerd? Hij is al verschenen?” Met nieuwsgierigheid en onzekerheid, beginnen ze, de een na de ander aan de reis in van het zoeken naar Gods nieuwe woorden. Tijdens hun moeizame zoektocht hebben sommige mensen hun twijfels, terwijl anderen het eenvoudigweg aannemen. Sommige mensen kijken toe zonder commentaar te geven, terwijl anderen suggesties doen en naar antwoorden zoeken in de Bijbel – ze zoeken maar uiteindelijk is het vruchteloos … Juist wanneer ze ontmoedigd raken, brengt een getuige hen een exemplaar van de Bijbel van het Tijdperk van het Koninkrijk en voelen ze zich sterk aangetrokken tot de woorden in het boek. Wat voor soort boek is dit eigenlijk? Hebben ze de nieuwe woorden van God echt gevonden in dat boek? Hebben ze de verschijning van God verwelkomd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s