Alles is mogelijk bij God

De Heer Jezus zei: “Bij de mensen is het onmogelijk, maar niet bij God; want alle dingen zijn mogelijk bij God” (Markus 10:27).

Gods woord zegt: “Gods gezag is overal, elk uur, elk moment. Ook al gaan hemel en aarde voorbij, Zijn gezag zal niet voorbijgaan, want Hij is God Zelf, Hij bezit het unieke gezag en Zijn gezag is niet gebonden aan of gelimiteerd door mensen, gebeurtenissen of dingen, door ruimte of geografie. Altijd oefent God Zijn gezag uit, laat Hij Zijn macht zien, zet Hij Zijn managementwerk voort zoals altijd; altijd regeert Hij over alle dingen, voorziet in alles, orkestreert alles, zoals Hij altijd heeft gedaan. Niemand kan dit veranderen. Het is een feit, het is de onveranderlijke waarheid geweest sinds mensenheugenis!

God is almachtig. Hoe groot de moeilijkheid ook is, alles wat in de ogen van de mens onmogelijk is, is mogelijk bij God. Gods woorden geven ons het vertrouwen dat wat er ook gebeurt, zolang we leren op God te vertrouwen, we Gods gezag en kracht kunnen zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s