Hoe moeten we naar Gods verschijning zoeken en de terugkeer van de Heer verwelkomen?

Hoe moeten we naar Gods verschijning zoeken en de terugkeer van de Heer verwelkomen?

Nu de rampen wereldwijd steeds ernstiger zijn geworden, zijn de profetieën ten aanzien van de terugkeer van de Heer in principe uitgekomen. Veel mensen die oprecht in de Heer geloven, hebben het gevoel dat de Heer al is teruggekeerd. Dus hoe kunnen we naar Gods verschijning zoeken en de terugkeer van de Heer verwelkomen?

De Heer Jezus zei: “Mijn schapen horen Mijn stem, en Ik ken dezelve, en zij volgen Mij” (Johannes 10:27). “Nog vele dingen heb Ik u te zeggen, doch gij kunt die nu niet dragen. Maar wanneer Die zal gekomen zijn, namelijk de Geest der waarheid, Hij zal u in al de waarheid leiden …” (Johannes 16:12-13). In het boek Openbaring staat: “Die oren heeft, die hore wat de Geest tot de Gemeenten zegt” (Openbaring 2:7). Uit de woorden van de Heer kunnen we zien dat wanneer de Heer in de laatste dagen terugkeert, Hij nog meer woorden zal spreken, en ons alle waarheden zal vertellen die we niet begrepen. Alleen als we aandacht besteden aan het luisteren naar Gods stem en Gods nieuwe woorden in de laatste dagen zoeken, kunnen we de verschijning van de Heer verwelkomen.

God zegt: “Om deze reden is het voor ons gepast, aangezien we de voetafdrukken van God zoeken, om te zoeken naar Gods wil, naar de woorden van God, naar Zijn uitspraken – want waar er ook maar nieuwe woorden worden gesproken door God, is er de stem van God, en waar de voetstappen van God ook maar zijn, daar zijn Gods daden. Waar er ook maar de uitdrukking van God is, daar verschijnt God, en overal waar God verschijnt, daar bestaan de waarheid, de weg en het leven.”

Uit Gods woorden kunnen we zien dat het belangrijkste om de terugkeer van de Heer te verwelkomen is om Gods woorden en uitspraken te zoeken (Lees meer: terugkomst van Jezus). Wanneer wij iemand horen getuigen dat de Heer is teruggekeerd en nieuwe woorden heeft uitgedrukt, moeten we proactief zoeken en onderzoeken, en luisteren of deze woorden Gods stem zijn en ons leven kunnen voorzien, zodat wij de Heer kunnen verwelkomen. De Heer Jezus zei: “Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt, en gij zult vinden; klopt, en u zal opengedaan worden” (Mattheüs 7:7). Gods schapen horen Gods stem, wij geloven dat God ons zal verlichten en leiden om de terugkeer van de Heer verwelkomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s