Het luisteren naar Gods stem is de enige manier om de terugkeer van de Heer te verwelkomen

De Heer Jezus zei: “Mijn schapen horen Mijn stem, en Ik ken dezelve, en zij volgen Mij” (Johannes 10:27) “Zie, Ik sta aan de deur, en Ik klop; indien iemand Mijn stem zal horen, en de deur opendoen, Ik zal tot hem inkomen, en Ik zal met hem avondmaal houden, en hij met Mij” (Openbaring 3:20). (Lees meer: Bijbelteksten)

God zegt: “Mijn volk zal naar mijn stem luisteren, en een ieder die mij echt liefheeft, zal naar mijn troon terugkeren” Uit Gods woord zien we dat alleen degenen die naar Gods stem kunnen luisteren, God kunnen leren kennen, de Heer kunnen verwelkomen en met de Heer naar het feest gaan. Het is te zien dat als of wij Gods stem kunnen horen, dit verband houdt met de vraag of we de Heer kunnen verwelkomen. Nu is de Heer al teruggekeerd. Hij heeft miljoenen woorden uitgedrukt. Deze woorden zijn de waarheden die nodig zijn om de mensen te redden.

Wil je naar Gods stem luisteren om de Heer te verwelkomen? Bekijk de onderstaande video en op die manier zal jij je wens in vervulling kunnen laten gaan om de Heer te verwelkomen!

Dagelijkse woorden van God | Velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren | Fragment 351

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s