Heb jij de wijsheid om de waarheid te onderzoeken?

Steeds meer mensen onderzoeken nu Gods werk van de laatste dagen; daarom is het belangrijk dat iedereen weet hoe we kunnen onderzoeken of dit inderdaad de ware weg is.

Ten eerste; is het van belang dat een van de grootste taboes bij het onderzoeken van de ware weg wordt weggeruimd: we kunnen niet naar de geruchten van de Chinese overheid luisteren! De CCP-regering pleit voor materialisme, atheïsme, arresteert en vervolgt specifiek christenen. Hoe kunnen zij weten wat de ware weg en wat de valse weg is? Daarom kunnen wij niet geloven wat de Chinese communistische regering aan geruchten over de kerk verspreidt. Ten tweede: We kunnen niet blindelings naar voorgangers en ouderlingen luisteren! De leiders van het jodendom uit de tijd van het Oude Testament waren allemaal met de Bijbel bekend en legden die vaak aan de mensen uit, maar toen de Heer Jezus verscheen om te werken, luisterden ze niet naar de stem van God en leidden ze de gelovigen niet om de Heer te verwelkomen. Niet alleen accepteerden zij het niet zelf, maar ze verhinderden ook dat anderen het evangelie accepteerden. Dus als we blindelings naar voorgangers en ouderlingen luisteren, is het gemakkelijk om Gods redding te verliezen.

De Heer Jezus zei: “Mijn schapen horen Mijn stem, en Ik ken dezelve, en zij volgen Mij” (Johannes 10:27).

God zegt: “Omdat we de voetafdrukken van God zoeken, behoren we op zoek te gaan naar Gods wil, naar Gods woorden, naar Zijn uitspraken – want overal waar er nieuwe woorden door God worden gesproken, daar is de stem van God, en overal waar de voetafdrukken van God zijn, daar zijn Gods daden. Overal waar de uitdrukking van God is, daar verschijnt God, en overal waar God verschijnt, daar bestaat de waarheid, de weg en het leven. In jullie zoektocht naar Gods voetafdrukken, hebben jullie de woorden “God is de waarheid, de weg en het leven” genegeerd. En zo, ook al ontvangen zij de waarheid, geloven veel mensen niet dat zij Gods voetafdrukken hebben gevonden, en erkennen zij al helemaal het verschijnen van God niet. Wat een grove vergissing!

God is de waarheid, de weg en het leven. Als we iemand horen getuigen dat de Heer opnieuw zal spreken en een nieuw werk zal verrichten, is hier in het belangrijkste en meest fundamentele punt om te zien of deze woorden de waarheid zijn en of het verrichte werk, Gods werk is om de mensheid in de laatste dagen te redden. Als we na een periode van onderzoek vaststellen dat deze woorden de waarheid en het werk van God zijn, dan is het ongetwijfeld de ware weg. Daarom is het de grootste wijsheid om de ware weg te onderzoeken door zelf tot God te bidden, door voor de leiding van de Heilige Geest te bidden en door aandacht te schenken aan de woorden van God.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s