Wat moeten we dan doen als het leven wordt bedreigd door gebrek aan voedsel?

Door het voortdurend voorkomen van plagen, overstromingen, sprinkhanen en andere rampen, worden veel landen en regio’s met hongersnood geconfronteerd, wat moeten we dan doen als het leven wordt bedreigd door gebrek aan voedsel?

Gods woord zegt: “De Geest is het, Die levend maakt; het vlees is niet nut. De woorden, die Ik tot u spreek, zijn geest en zijn leven” (Johannes 6:63). “Doch Hij, antwoordende, zeide: Er is geschreven: De mens zal bij brood alleen niet leven, maar bij alle woord, dat door den mond Gods uitgaat” (Mattheüs 4:4). “De Bijbel zegt ‘De mens zal niet van brood alleen leven, maar van elk woord dat uit de mond van God komt.’. Dit is het werk dat God op dit moment zal voltooien. Hij zal deze waarheid in jullie realiseren.”

We leven niet van voedsel alleen, maar van het woord van God. In het aangezicht van de rampen kan voedsel noch geld ons van de dood redden. Alleen God kan ons beschermen om in vrede te leven.

Nu de rampen vaak gebeuren, zijn de profetieën over de terugkeer van de Heer al in wezen vervuld, de Heer is al teruggekeerd en heeft alle waarheden uitgedrukt, waardoor we echt worden gered. Nu moeten we ons haasten om de voetstappen van God te vinden en de Heer te verwelkomen, zodat we de kans kunnen verkrijgen om door God te worden beschermd. Hoe kunnen we Gods voetstappen volgen?

De weg is in de onderstaande artikel, klik dan op de link:

De verschijning van God heeft een nieuw tijdperk ingeluid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s