De rampen komen dichtbij, de vraag waar christenen dan meer aandacht aan schenken is: Kunnen mensen Gods koninkrijk binnengaan als ze in zonde leven?

Geconfronteerd met het feit dat er tienduizend mensen in de rampen zijn gestorven, verlangen veel mensen naar de terugkeer van de Heer; tegelijkertijd, maken ze zich veel zorgen en hebben ze veel bedenkingen: we hebben nog veel zonden en leven in een staat om te zondigen, waarnaar wij de zonden later weer belijden en kunnen niet aan de gebondenheid van de zonde ontsnappen. Kunnen wij, wanneer de Heer terugkomt, degenen die vaak zondigen door de Heer worden opgenomen in het koninkrijk van de hemel? Sinds ik in de Heer geloof, ben ik door deze vraag verward. Later heb ik het werk van Almachtige God van de laatste dagen geaccepteerd, heb ik de waarheid begrepen en daardoor is mijn probleem opgelost.

De Heer Jezus zei: “Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Een iegelijk, die de zonde doet, is een dienstknecht der zonde. En de dienstknecht blijft niet eeuwiglijk in het huis, de zoon blijft er eeuwiglijk” (Johannes 8:34-35).

Tegenwoordig zegt Almachtige God: “Ik heb zoveel werk verricht voor u, en al zijn er misschien geen gevierde resultaten geweest, ik ben toch ijverig geweest in mijn inspanningen. Kunt u mij niet gewoon in de hemel binnenlaten om de vrucht van het leven te eten?”. Je moet weten naar wat voor een soort mens ik verlang: de onreinen worden het koninkrijk niet binnengelaten, de onreinen mogen de heilige grond niet besmeuren. Al heb je misschien jarenlang veel werk verricht, als je uiteindelijk nog betreurenswaardig vies bent verdraagt de wet van de hemel jouw wens om binnen te komen in mijn koninkrijk niet!”

Uit Gods woorden kunnen we weten dat God heilig is. Degenen die vaak zondigen kunnen het hemelse koninkrijk niet binnengaan.

Sommigen vragen: wij hebben de verlossing van de Heer Jezus al geaccepteerd, de Heer heeft onze zonde vergeven. Waarom kunnen we het hemelse koninkrijk niet binnengaan? Hoe moeten we de zonde verwijderen en zijn wij gekwalificeerd om het hemelse koninkrijk te betreden?

Wat denk je ervan? Als je geïnteresseerd bent in dit onderwerp, gaan we morgen dit onderwerp verder bespreken. Laten we samen Gods wil zoeken en de weg vinden om aan de zonde te ontsnappen en het hemelse koninkrijk binnen te gaan! Moge God ons leiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s