Wil je het pad van de opname voor de rampen weten?

Veel broeders en zusters verlangen ernaar dat de Heer spoedig terug zal komen en ons voor de grote rampen op zal nemen in het hemels koninkrijk. Maar nu de rampen groter en groter worden, zijn de voortekenen met betrekking tot de terugkomst van de Heer al verschenen. Veel mensen hebben het gevoel gekregen dat de Heer al is teruggekeerd, maar waarom hebben ze de Heer tot nu toe dan nog niet verwelkomd? Hoe kunnen we vóór de rampen worden opgenomen?

Onlangs heb ik mijn broeders en zusters deze vragen ook gesteld. Zuster Li heeft mij een speciale webpagina aanbevolen, die verder ingaat op dit onderwerp. Dank aan God voor Zijn leiding, want hierdoor begreep ik de ware betekenis van de opname en de manier waarop ik de Heer kan verwelkomen. Ik wil het dan ook met jullie die zo naar de terugkomst van de Heer verlangen delen, in de hoop je te helpen om de juiste weg te vinden.

Link adres: Wat betekent: “Opgenomen worden vóór de rampen”? Wat betekent: “Tot overwinnaars gemaakt worden vóór de rampen”?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s