Evangelische film ‘Het mysterie van de goddelijkheid’

Christelijke film ‘Het mysterie van de goddelijkheid’ (Nederlandse ondertiteling)

De incarnatie is echt een mysterie! Zelfs een oudering die lange tijd in God gelooft begrijpt het ook niet!

Een ouder man met wit haar, gelooft in de Heer voor heel zijn leven, werd door de CCP tot 17 jaar veroordeeld voor het verspreiden van het evangelie van de Heer, hij is ouderling van een huiskerk, Lin Bo’en.

Op een dag, kwamen twee broeders uit verre, Lin Bo’en vindt de preek van hen vol met licht, dus verzamelde hem andere belangrijke collecagas(meer dan 20 mensen) bij elkaar om met die twee broeders samen bespreken.

Lin Bo’en zei: In al mijn jaren als gelovige, heb ik hoewel ik wist dat de Heer Jezus Gods incarnatie is, de waarheid van de incarnatie niet begrepen. Als de verschijning van de Heer in de tweede komst vergelijkbaar is met hoe de Heer Jezus als de Mensenzoon incarneerde om Zijn werk te doen, zullen we de Heer Jezus niet kunnen herkennen en zullen we de komst van de Heer niet kunnen begroeten. Ik geloof dat de incarnatie een groot mysterie is. Weinigen kunnen de waarheid van de incarnatie echt begrijpen. Dus laten we vandaag communiceren over wat de incarnatie precies is. Begrijpt deze oude man met wit haar uiteindlijk wat het mysterien van incarnatie is?

Beveel aan: Het Mysterie van de Goddelijkheid: Het vervolg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s