Christelijke film ‘Wat een prachtige stem’ Clip 4 – Biedt vergeving van onze zonden ons werkelijk toegang tot het hemelse Koninkrijk?

Christelijke film ‘Wat een prachtige stem’ Clip 4 – Biedt vergeving van onze zonden ons werkelijk toegang tot het hemelse Koninkrijk?

Veel mensen in gevestigde religies denken dat als ze hun zonden hebben bekend en boete hebben gedaan nadat ze in de Heer zijn gaan geloven, ze zeker zullen worden verlost en door Zijn genade worden gered. Wanneer de Heer komt, zal Hij hen rechtstreeks naar het hemelse koninkrijk voeren en kan Hij onmogelijk het werk van zuivering en redding verrichten. Laat deze visie zich rijmen met het feitelijke werk van God? In de Bijbel staat: “Want zonder heiliging zal niemand de Heer zien” (Hebreeën 12:14). God zegt: “Je hebt een stap overgeslagen in je geloof in God: je bent alleen nog maar verlost, maar je bent nog niet veranderd. Om naar Gods hart te zijn, moet God persoonlijk in jou werken door je te veranderen en te zuiveren. Als je alleen verlost bent, zul je niet in staat zijn om heiligheid te verkrijgen. Op die manier ben je niet gekwalificeerd om te delen in de goede zegeningen van God” (Het Woord verschijnt in het vlees).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s