Christelijke film met nederlandse ondertiteling ‘Ontwaken uit de Droom’

Door de eeuwen heen hebben gelovigen in de Heer gedroomd dat de Heer Jezus ons zou opnemen in het hemelse koninkrijk bij Zijn terugkomst. Dus hoe kunnen we door de Heer worden geprezen en in hemelse koninkrijk worden opgenomen? Sommige mensen geloven dat we gerechtvaardigd zijn door geloof en door de verlossing van de Heer zijn we gered, op die manier kunnen we het hemelse koninkrijk betreden; anderen geloven dat onze zonden zijn vergeven en dat we het koninkrijk van de hemel kunnen binnengaan zolang we hard werken; er zijn nog anderen die denken dat zolang we regelmatig bijeenkomsten bijwonen, vaak de Bijbel lezen en bidden, op die manier kunnen we het hemelse koninkrijk binnengaan … Zijn deze ideeën in overeenstemming met Gods wil? De Heer is heilig en het valt niet te ontkennen dat we nog steeds onbewust kunnen zondigen en gebonden zijn door zonde. Zou God toestaan dat onreine mensen het koninkrijk van de hemel binnengaan? Hoe kunnen we dan worden gereinigd en in het koninkrijk van de hemel worden gebracht?
Ik deel de film ‘Ontwaken uit de Droom’ met u, laten we samen met de hoofdpersoon een pad vinden om te worden gezuiverd en het koninkrijk van de hemel binnen te gaan.

Dutch gospel film ‘Ontwaken uit de Droom’ Clip 3 (Dutch Subtitles)

In de Laatste Dagen wordt God tot vlees om op aarde het werk van het oordeel te doen, om te beginnen met het huis van God. Dus hoe kan het werk van het oordeel van Almachtige God in de laatste dagen de mens reinigen en redding? Welke veranderingen zullen er in je eigen levensgezindheid optreden, nadat je het oordeel en de tuchtiging van Almachtige God hebt ervaren? Deze filmclip uit ‘Ontwaken uit de droom’ geeft je alle antwoorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s