Christelijke film ‘Overwinningslied’ clip7 – Gods oordeel in de laatste dagen maakt de overwinnaars

In de Bijbel staat: “Zalig zijn die vervolgd worden om der gerechtigheid wil; want hunner is het Koninkrijk der hemelen.
11Zalig zijt gij, als u de mensen smaden, en vervolgen, en liegende alle kwaad tegen u spreken, om Mijnentwil” (MATTHEÜS 5:10-11). Inderdaad! De ware weg wordt altijd vervolgd. Wij denken terug aan tweeduizend jaar geleden, toen de Heer Jezus incarneerde en Zijn werk uitvoerde. De volgelingen van de Heer Jezus die het evangelie van de Heer predikten, werden niet alleen door de Romeinse regering vervolgd, maar werden ook weerstaan en veroordeeld door de religieuze wereld. Toch bleven zij zelfs door hun arrestaties en vervolging heen het evangelie van de Heer over de hele wereld verspreidden. Vandaag de dag komt de Heer Jezus volgens Zijn profetie en voert Hij Zijn oordeelswerk uit, de mensheid te tuchtigen en te zuiveren. De mensen uit elke denominatie en religie zullen komen en zij die echt in de Heer geloven, zullen het werk van Almachtige God bevestigen als de teruggekeerde Heer Jezus, wanneer zij dit hebben onderzocht. Zij geven alles op om Gods liefde terug te betalen en om zodoende Gods evangelie te verspreiden. In het land waar de CCP aan de macht is, hebben christenen echter geen echte vrijheid in het geloof. Zij volgden God en predikten het evangelie, maar werden door de CCP opgejaagd en vervolgd. Hoe zullen in een dergelijke omgeving de mensen die God volgen, Zijn oordeel en tuchtiging ervaren? Hoe wisten zij op God te vertrouwen om Gods evangelie van de laatste dagen te verspreiden? Bekijk de volgende film om het antwoord te vinden: ‘Overwinningslied’ Clip – Gods oordeel in de laatste dagen maakt mensen tot overwinnaars.

Christelijke film ‘Overwinningslied’ clip7 – Gods oordeel in de laatste dagen maakt de overwinnaars (Nederlandse ondertitels)

De broeders en zusters van De Kerk van Almachtige God lijden onder de ernstige inperking en vervolging door de Chinese Communistische Partij en de religieuze wereld. Waarom weigeren ze hardnekkig zich over te geven, en blijven ze het evangelie prediken en voor God getuigen? Hoe kan Almachtige God ze leiden om het oordeel van God en beproevingen te ondergaan om zuivering te bereiken en overwinnaar te worden? Bekijk deze video!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s