Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 1 – Dus dit is hoe de Heer terugkeert

De laatste dagen zijn aangebroken. Op welke manier zal de Heer precies terugkomen?

Mark: We leven nu in de laatste dagen. Het is daarom belangrijk om in deze tijd de Heer te verwelkomen. Ik verwacht dat de Heer snel terugkomt om ons mee te nemen naar het Hemels koninkrijk.

Peter: Inderdaad, iedere christen verlangt enorm naar de terugkomst van Jezus. Hoe denk je dat de Heer Jezus zal terugkomen?

Mark: De Heer zei ooit: “En alsdan zal in den hemel verschijnen het teken van den Zoon des mensen; en dan zullen al de geslachten der aarde wenen, en zullen den Zoon des mensen zien, komende op de wolken des hemels, met grote kracht en heerlijkheid” (MATTHEÜS 24:30) Hieruit kunnen we opmaken dat de Heer op de wolken terug zou komen en openlijk aan ons verschijnen.

Mary: In het verleden dacht ik net als jij. Ik keek altijd naar de wolken in de lucht. Ik dacht dat de Heer op een bepaalde wolk terug zou komen en ik de kans zou missen om door Hem opgenomen te worden in het hemels koninkrijk als ik niet naar de wolken zou kijken. Nu zijn er 2000 jaren voorbij. De rampen worden op de verschillende plaatsen wereldwijd steeds groter. De profetieën over de terugkeer van de Heer Jezus zijn in principe vervuld. Veel mensen hebben het voorgevoel dat de Heer Jezus mogelijk al is teruggekeerd. Ze hebben Hem alleen nog niet begroet. Daarom dacht ik erover na waarom we eigenlijk naar de wolken kijken; kunnen wij zo echt de terugkeer van de Heer zien en Hem verwelkomen?

Peter: Dit is een heel belangrijke vraag. Vroeger dacht ik ook zo. Later zag ik deze profetieën in de Bijbel: “Ziet, Ik kom als een dief. Zalig is hij, die waakt en zijn klederen bewaart, opdat hij niet naakt wandele, en men zijn schaamte niet zie” (OPENBARING 16:15) “En ter middernacht geschiedde een geroep: Ziet, de bruidegom komt, gaat uit hem tegemoet!” (MATTHEÜS 25:6) Het is duidelijk dat er behalve Zijn terugkeer op de wolken nog meer profetieën in de Bijbel staan over de de terugkeer van de Heer in het geheim. Toen vroeg ik mij af hoe de heer zal terugkomen? Ik heb hierover op internet gezocht en zag de volgende video: ‘Verlangen’ clip 1- Op deze wijze zal de Heer terugkomen. Hierdoor begreep ik het eindelijk.

Mark en Mary zijn erg benieuwd en hebben de volgende vragen: Hoe zal de Heer dan terugkomen?
Broeders en zusters, laten wij deze video bekijken om het mysterie over de terugkeer van de Heer te kennen.

Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 1 – Dus dit is hoe de Heer terugkeert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s