Koormuziek ‘Koninkrijkshymne: het koninkrijk daalt neer op de wereld’ | De heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, is nedergedaald uit de hemel

Broeders en zusters die echt in de Heer Jezus geloven, kijken reikhalzend uit naar Gods koninkrijk en Zijn spoedige terugkeer. Zij verlangen hiernaar, zodat wij uit deze duistere, kwade en oude wereld kunnen ontsnappen. In de Bijbel staat namelijk: “En God zal alle tranen van hun ogen afwissen; en de dood zal niet meer zijn; noch rouw, noch gekrijt, noch moeite zal meer zijn; want de eerste dingen zijn weggegaan” (OPENBARING 21:4). Als Gods koninkrijk komt, zullen wij geen pijn en verdriet meer hebben. God zal ons leiden om altijd in Zijn licht te leven. Vandaag de dag is onze verlangen echter al nietsvermoedend vervuld. Dit komt doordat de Heer Jezus ondertussen al is teruggekomen en Gods koninkrijk op aarde is gekomen! Luister! Het koninkrijkshymne klinkt… ‘Koninkrijkshymne: Het koninkrijk komt in de wereld’ laat ons het goede nieuws horen dat het koninkrijk van God is gekomen en God persoonlijk in de wereld is gekomen. Laten wij hier samen naar gaan kijken en luisteren.

………………………·˙˙·……………………………………………·˙˙·……………………

Koormuziek ‘Koninkrijkshymne: het koninkrijk daalt neer op de wereld’ | De heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, is nedergedaald uit de hemel

De koninkrijkshymne heeft weerklonken en verkondigt Gods komst onder de mensen aan het gehele universum! Het koninkrijk van God is gekomen! Alle mensen juichen, alle dingen verheugen zich! Overal in de hemelen bruist alles van vreugde. Wat voor boeiende jubelscènes zijn dit?

Wie onder de mensen die in pijn leven en duizenden jaren van Satans verdorvenheid hebben verduurd, verlangt niet, snakt niet, naar Gods komst? Hoe vele gelovigen en volgelingen van God hebben door de eeuwen heen onder de invloed van Satan tegenspoed, vervolging en vervreemding verduurd? Wie hoopt er niet dat het koninkrijk van God spoedig komt? Wie onder de mensheid die de vreugde en zorgen van het menszijn heeft geproefd, verlangt er niet naar dat waarheid en rechtvaardigheid onder de mensen heersen?

Wanneer het koninkrijk van God komt, zal de dag waar alle naties en volken zo wanhopig naar hebben verlangd eindelijk komen! Welke scènes zullen zich op dat moment onder alle dingen in hemel en op aarde afspelen? Hoe schitterend zal het leven in het koninkrijk wel niet zijn?

Met de ‘Het koninkrijk daalt neer op de wereld,’ zullen de gebeden van millennia verhoord worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s