Christelijke film ‘Kloppen aan de deur’ Clip 1 – Wat is de belangrijkste beoefening om de komst van de Heer te verwelkomen?

Heb jij de Heer ontmoet?

Het jaar 2020 is heel bijzonder. Laten wij eens kijken naar wat er de afgelopen 2 maanden allemaal in de wereld is gebeurd.

Op 12 januari vonden er vulkaanuitbarstingen plaats op de Filippijnen, daardoor werden daar tienduizend inwoners geevacueerd.

Vanaf 17 januari heeft Afrika de ergste sprinkhanen-plaag sinds 25 jaar meegemaakt. Deze is veroorzaakt door ongeveer 360 miljard sprinkhanen.

Op 20 januari is in de provincie WuHan van het land China het nieuwe Corona-virus uigebroken. Het aantal geinfecteerde mensen blijft maar oplopen. Het is zelfs naar vele andere landen in de wereld verspreidt.

In Amerika ving op 23 januari de dodelijkste griep in 40 jaar aan, waardoor tenminste tienduizend mensen zijn overleden en meer dan 19 miljoen mensen zijn besmet.

In Australië zijn 1 miljard dieren levend verband ten gevolge van de bosbranden.

Op 1 februari heeft er in Japan een aardbeving plaatsgevonden met een kracht van 5.2 op de schaal van Richter.

Het geheime virus is in Brazilië ontdekt. Negentig procent van degenen wordt helemaal niet herkend. Dit is slechts een deel van de rampen. Er zijn nog meer rampen gebeurd. In deze korte periode zijn veel rampen voorgevallen; waarbij je kunt denken aan vulkaanuitbarstingen, insecten-plagen, aardbevingen enzovoort. In de afgelopen jaren zijn er veel rampen gebeurd. Veel broeders en zusters zeggen dat de profetieën uit de Bijbel over de terugkeer van de Heer in principe zijn vervuld. Het is tijd, de Heer zou moeten komen. Hoe moeten wij de terugkeer van de Heer dan kunnen ontdekken? Ik wil een filmclip met jullie delen om de weg te vinden zodat jullie de teruggekeerde Heer ook kunnen ontmoeten! De prachtige clip: ‘Wat is de belangrijkste beoefening om de komst van de Heer te verwelkomen?’

Christelijke film ‘Kloppen aan de deur’ Clip 1 – Wat is de belangrijkste beoefening om de komst van de Heer te verwelkomen?

De Heer Jezus zei: “Mijn schapen horen Mijn stem, en Ik ken dezelve, en zij volgen Mij” (JOHANNES 10 :27). In Openbaring is ook menigmaal geprofeteerd: “Wie oren heeft, moet horen wat de Geest tegen de ​gemeenten​ zegt.” De stem en de woorden van de Geest zijn de stem van de Heer, en het is Gods schaap dat de stem van God zal herkennen. Wat is dan de belangrijkste beoefening die christenen moeten verrichten als zij de Heer verwelkomen bij Zijn terugkomst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s