Nederlandse christelijke muziek ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ (Muzikale documentaire)

Wanneer zij u dan in deze stad vervolgen, vliedt in de andere; want voorwaar zeg ik u: Gij zult uw reis door de steden Israëls niet geëindigd hebben, of de Zoon des mensen zal gekomen zijn” (MATTHEÜS 10:23)
De betekenis van dit woord is dat vanwege de vervolging van sommige mensen, dus vanwege de evangelisatie de geruchten zullen volgen, en waar hij ook gaat, het evangelie van God zal verspreid worden.
In de Bijbel, 37 jaar na de opstanding van de Heer Jezus, overwon het Romeinse leger Jeruzalem en werden de Joden gedwongen in ballingschap te gaan. Dus het evangelie van de Heer Jezus verspreidde zich door de wereld. Betekent deze manier van werken de wijsheid van God?
De Christelijke documentaire “Hij die heerschappij over alles heeft” is aan ons onthuld!

Nederlandse christelijke muziek ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ (Muzikale documentaire)

In het uitgestrekte universum bewegen alle hemellichamen precies binnen hun eigen baan. Onder de hemel hebben de bergen, rivieren en meren hun eigen grenzen en alle wezens leven en planten zich voort gedurende de vier seizoenen volgens de wetten van het leven … Dit is allemaal zo voortreffelijk ontworpen — is er een Grote Macht die dit alles leidt en bestuurt? We zijn huilend op deze wereld gekomen en hebben daarna verschillende rollen gespeeld. We gaan van geboorte naar ouderdom, van ziekte naar dood, we hebben te maken met vreugde en zorgen … Waar komt de mensheid echt vandaan en waar gaan we echt naartoe? Wie bestiert ons lot? Vanaf vroegere tijden tot deze moderne tijd zijn er grote naties opgestaan, vorstenhuizen zijn gekomen en gegaan en landen en mensen zijn opgebloeid en vergaan in de getijden van de geschiedenis … Net als de wetten van de natuur bevatten de wetten van de menselijke ontwikkeling eindeloze mysteries. Wil jij het antwoord daarop graag weten? De documentaire Hij die de heerschappij over alles heeft brengt je naar de wortel hiervan en onthult al deze mysteries!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s