Christelijke korte film ‘De zegen van Gods bescherming’ (Nederlandse ondertitels)

De voorbode van de terugkeer van de Heer: de opkomst van oorlog, hongersnood en aardbevingen!
“En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen; ziet toe, wordt niet verschrikt; want al die dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet. Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentiën, en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten” (MATTHEÜS 24: 6-8).

In de afgelopen jaren zijn rampen over de hele wereld steeds ernstiger geworden. Aardbevingen, overstromingen, droogtes, branden, hongersnoden en plagen hebben zich heel vaak voorgedaan en verspreiden zich overal. Het is schokkend; de situatie in de wereld verandert voortdurend en het is onrust. Oorlog, gewelddadige incidenten en terroristische aanslagen vinden vaak plaats en worden steeds frequenter. Dit lijkt de profetie van de komst van de Heer Jezus te vervullen! Wat denk jij ervan?

Gerelateerde aanbeveling: ‘De zegen van Gods bescherming’ | Hoe we Gods bescherming kunnen verwerven tijdens de rampen van de laatste dagen?

Christelijke korte film ‘De zegen van Gods bescherming’ | Hoe we Gods bescherming kunnen verwerven tijdens de rampen van de laatste dagen? (Nederlandse ondertitels)

Er wordt vaak gezegd dat “stormen zonder waarschuwing opsteken en een ongeluk mensen plotseling overkomt”. In de huidige tijd van zich snel ontwikkelende wetenschap, modern vervoer en materiële rijkdom gebeuren er om ons heen steeds meer rampen. Als we de krant openslaan of de tv aanzetten, zien we voornamelijk oorlogen, aardbevingen, tsunami’s, orkanen, branden, overstromingen, vliegtuigongelukken, mijnrampen, sociale onrust, gewelddadige conflicten, terreuraanslagen enz. We zien alleen maar natuurrampen en door mensen veroorzaakte calamiteiten. Die rampen treden vaak op en worden steeds heviger. Deze vloedgolf van rampen brengt leed, bloedvergieten, verminkingen en dood met zich mee. We worden voortdurend omringd door tegenspoed, waardoor de kortheid en kwetsbaarheid van het leven worden benadrukt. We kunnen niet voorspellen met wat voor rampen we in de toekomst geconfronteerd zullen worden. Bovendien weten we niet wat we moeten doen. Wat moeten we als mensen doen om te ontsnappen aan die rampen? In dit programma zul je het antwoord vinden. Je zult de enige manier vinden om Gods bescherming te ontvangen, zodat je de dreigende rampen kunt overleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s