14 Gods oordeel is volledig gekomen

Een gezang Gods woorden Gods oordeel is volledig gekomen

God is trouw, Hij is rechtvaardig. Hij onderzoekt de kern van het hart van de mens. God zal onthullen wie er echt en wie vals is. Dus wees niet verontrust, alles werkt naar Gods tijd.


Wie er naar Hem verlangt en wie niet – dat zal Hij jou vertellen. Eet en drink gewoon goed, kom voor Hem, kom nabij Hem, en dan zal Hij al Zijn werk Zelf doen. Wens geen snelle resultaten. Gods werk wordt niet in één keer gedaan. Het bevat stappen en Zijn wijsheid. Zodat Zijn wijsheid kan worden onthuld. Zijn oordeel is volledig gekomen en de kerk is een slagveld. Jullie moeten je klaarmaken en helemaal wijden aan de beslissende strijd. God zal jullie helpen om te zegevieren in dit gevecht.

Het goede belonen, het kwade bestraffen, dit is Gods werk, Hij zal het je laten zien. God trekt niemand voor, Hij houdt waarlijk van alle mensen die oprecht van Hem houden. God zal altijd woedend zijn op hen die niet oprecht van Hem houden. Zodat ze onthouden dat Hij de ware God is, God die het hart van de mens onderzoekt. Zijn oordeel is volledig gekomen en de kerk is een slagveld. Jullie moeten je klaarmaken en helemaal wijden aan de beslissende strijd. God zal jullie helpen om te zegevieren in dit gevecht.

Vermijd en verstop je niet, probeer niet te bedriegen of te verbergen. Kan je Gods gelaat niet zien, Zijn toorn en oordeel in het openbaar getoond? Hij zal hen die Hem niet oprecht willen, snel veroordelen, zonder genade, Alle verborgen dingen worden onthuld. God is de Zon die het duister verlicht. Zijn oordeel is volledig gekomen en de kerk is een slagveld. Jullie moeten je klaarmaken en helemaal wijden aan de beslissende strijd. God zal jullie helpen om te zegevieren in dit gevecht.

uit ‘Gods oordeel is volledig gekomen’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s