‘Overwinningslied’ – clip 1 – Hoe zal de Heer verschijnen en Zijn werk doen bij Zijn terugkomst?

Veel gelovigen besteden aandacht aan de profetieën in de Bijbel die gaan over de wederkomst van de Heer op de wolken en denken daarmee dat de Heer met Zijn herrezen spirituele lichaam aan de mensheid zal verschijnen. Men negeert enkele andere profetieën die de Heer heeft gesproken over Zijn terugkomst…. De Heer Jezus zei: “Want ook de Vader oordeelt niemand, maar heeft al het oordeel den Zoon gegeven;” (JOHANNES 5:22) “En heeft Hem macht gegeven, ook gericht te houden, omdat Hij des mensen Zoon is.” (JOHANNES 5:27) Aan de profetieën van de Heer kunnen er zien dat de Heer de fase van het werk van oordeel zal doen in de laatste dagen en zal incarneren als de Mensenzoon om het oordeelswerk uit te voeren. De woorden “De Zoon” en “De Mensenzoon” verwijzen allemaal naar Gods incarnatie. De Geest of het spirituele lichaam kunnen niet de Mensenzoon worden genoemd. Wat denkt u hierover?

Als u twijfelt omdat u het ook niet zeker weet kunnen we het exacte antwoord vinden in de christelijke film “Overwinningslied” clip 1 – Hoe zal de Heer verschijnen en Zijn werk doen bij Zijn terugkomst?

<*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*>

Christelijke film ‘Overwinningslied’ – clip 1 – Hoe zal de Heer verschijnen en Zijn werk doen bij Zijn terugkomst?

Het voorteken van groot onheil in de laatste dagen – er waren vier bloedmanen, en de sterren aan de hemel ogen merkwaardig. Er zit een grote catastrofe aan te komen, en veel van hen die in de Heer geloven hadden het gevoel dat Zijn wederkomst nabij was of dat Hij al was teruggekeerd. Nu iedereen in gespannen afwachting is van de wederkomst van de Heer, hebben we misschien wel nagedacht over de volgende vragen: hoe zal de Heer aan de mensheid verschijnen wanneer hij in de laatste dagen terugkeert? Wat voor werk zal de Heer verrichten wanneer Hij terugkeert? Hoe zal de profetie van het oordeel van de grote witte troon uit het boek Openbaring precies worden vervuld? Deze korte video geeft je alle antwoorden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s