‘Opname in gevaar’ clip 8 – Wat is het wezenlijke verschil tussen de vleesgeworden God en mensen die door God worden gebruikt?

Christelijke film met Nederlandse ondertitels ‘opname in gevaar’ clip 8 – Wat is het wezenlijke verschil tussen de vleesgeworden God en mensen die door God worden gebruikt?

God zegt: “de woorden van God kunnen niet worden gesproken als menselijke woorden. Nog veel minder kunnen menselijke woorden worden gesproken als het woord van God. Een mens die door God wordt gebruikt, is niet de vleesgeworden God en de vleesgeworden God is geen mens die door God wordt gebruikt. Hier is sprake van een wezenlijk verschil” (Het Woord verschijnt in het vlees). God is tweemaal vlees geworden om Zijn werk van het verlossen en redden van de mensheid te verrichten, en beide keren waren er mensen die door God werden gebruikt en die meewerken aan het werk van de vleesgeworden God. De vleesgeworden God en de mensen die door God worden gebruikt, bezitten normale menselijkheid en het werk van de Heilige Geest, maar in welk opzicht verschillen ze precies qua wezen? En hoe moeten we de vleesgeworden God leren kennen? De antwoorden worden in deze korte video gegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s