Hele Film ‘Aan de dood ontrukt’ De Heer is de kracht van mijn leven

De 78-jarige Liu Zhen is een typische plattelandshuisvrouw. Nadat ze in God ging geloven, voelde ze onbeschrijflijke vreugde door het lezen van Zijn woorden, het dagelijks zingen van lofzangen op Hem, en het regelmatig samenkomen met broeders en zusters om over de waarheid te praten. Aan alle mooie dingen komt echter een eind. Ze wordt gearresteerd en vervolgd door de Chinese Communistische overheid, die haar in diepe ellende stort. De politie brengt haar tot drie keer toe naar het politiebureau voor ondervraging, en ze waarschuwen haar dat ze niet meer in God moet geloven.

Zij houden haar in de gaten en bezoeken haar thuis om haar te intimideren. Onder druk van de Chinese communistische overheid keren haar man,haar zoon en haar schoondochter zich ook tegen haar geloof in God, en beperken haar in haar geloof. Ondanks al deze misère blijft ze onvoorwaardelijk vertrouwen op God en zich tot Hem wenden. En uit Zijn woorden put zij zoveel geloof en kracht dat ze sterk blijft in weerwil van vervolging en beproeving. Als haar lijden een dieptepunt heeft bereikt en ze geen uitweg meer ziet, richt ze zich tot God met een smeekbede. Hij verhoort haar gebed en opent een pad voor haar. Op een avond raakt ze plotseling bewusteloos en kan niemand haar bijbrengen. Volgens de dokter is ze niet meer te redden, en hij zegt tegen haar familie dat ze zich moeten voorbereiden op haar overlijden. Na 18 uur komt ze echter op wonderbaarlijke wijze weer bij.

Gerelateerde aanbevelingen: Iedereen verlangt naar Gods zegen, maar wat zijn de echte zegeningen van God? Wat voor soort mensen zegent God? Hoe kunnen we Gods zegen ontvangen? Lees alstublieft deze Bijbelteksten over zegeningen die ons zullen leiden om Gods zegeningen te kennen en om de weg te vinden om Zijn zegeningen te ontvangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s